Nesze!szer

A Duran Duran múzsa a Redkennél robban!

2015. augusztus 06.

 

 

redken-amber-lebon-080415-l.jpg

 

Két új hírünk is van a Redken háza tájáról. Az egyik, hogy kijött egy új hajvégápolójuk az Extreme családnál. Regenerálja a hajvégeket és ezáltal sokkal könnyebben tudod formázni a hajat. Biotint, IPN-technológiát és hajerősítő formulát tartalmaz. De ami nekünk igazán tetszik benne, hogy ecsetes megoldás van a termék végén, tehát sokkal könnyebb dolgozni vele, egyszerűen bekened a tincseidet és kész. Nem kell kiöblíteni, ráadásul, ha tényleg erős károsodással állunk szemben, száraz hajon is megismételhető a művelet. 

A másik hírünk, hogy Ambe Le Bon lett a Redken új múzsája, néhány órája jelentették be. Ő ugye a Duran Duran Simon Le Bonjának és a kilencvenes évek modell ikonjának, Yasmin Le Bonnak a lánya. Érdekes arc, gyönyörű haj, az egészen biztos! 

Redken Exterme Length Sealer 50 ml - max. 5 500 Ft

 

redken_extreme_lenghts.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr457685206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása