Nesze!szer

Menőség és minőség: Ipanema papucsok!

2015. július 20.

 

 

81571_23672_00_eps.jpg

 

Van egy történetünk. De szerintünk többen járunk ebben a cipőben, így ismerős lesz a sztori nektek. Vásároltunk egy papucsot. Márkát nem mondunk. És a papucs három nap után bemondta az unalmast. Úgy levált a tetejéről a talpa, hogy csak na. Már sose lesznek egyet. És akkor kiborultunk.

Ezután döntöttünk úgy, hogy csak bevált márkát vásárolunk. Régebben alkalmunk nyílt már megismerkedni az Ipanema brazil brandet, mi több, egy világtalálkozójukon is jártunk, de ez már igen rég volt.  Most viszont megszemléltük az idei kollekciót, és el vagyunk tőle ájulva. Szuper csajos darabok, tele cukisággal és most vannak nagyvárosi ihletésű darabjaik is. (Van egy New York-os, az annyira menő, éjjel világít a pántja, mert ugye az a város sose alszik...). Összeszedtük most néhány kedvencünket ezekből és megmutatjuk nektek. Mi ezután már csak ezt fogjuk venni, mert elég volt abból, hogy három nap után ki kell dobnunk valamit, amiért sok pénzt adtunk. Ezekben, ezekkel nem pórul, hanem jól járunk és kész!

Ps: nekünk a cangás a kedvencünk, neked?!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr77641202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása