Nesze!szer

Audrey Hepburn állompillái percek alatt

2015. július 09.

 

audrey_pilla.jpg

 

Mindenki szeretne csodálatosan igéző szemeket, és természetes hatást egyben. A jelenlegi rekordokat döntögető kánikulában azonban kihívás mindennap természetesen és szexin kinézni. Hiszen senki se szeretne nap végén panda maci sminkkel vagy vérbeli rockereket megszégyenítő arccal haza menni. De van megoldás! Méghozzá Audrey Hepburn a szépségikon példáját követve. Neki volt a legszebb tekintet és sminkje az ő idejében, nők milliói szerettek volna olyan hosszú és szép pillákat. De hogyan érthetjük el mi is ezt a hatást? Mutatjuk 3 egyszerű lépésben!

1.Lépés:

Az első és legfontosabb stáció, hogy alaposan tisztítsd meg a pillákat, majd egy göndörítő segítségével javítsál az ívén. Ezután pedig egy jobb minőségű szempillaspirállal fessed ki a szemedet. A minőség nagyon fontos , mert az Audrey pillák eléréséhez nem szabad hogy ragadós legyen a festék és összetapassza a pillákat!

2.Lépés:

A lényeg most következik! Egy fogpiszkáló vagy nem éles tű segítségével minden egyes szálat próbáljál meg szétválasztani amennyire lehet. Erre azért van szükség hogy a még természetesebb legyen a hatás. Aprólékos és időigényesebb lehet a procedúra, a szemed tövéig ne nagyon nyúljál, vagy óvatosan - de ezt a szempillaspirál minősége határozza meg.

3.Lépés:

Kész! Ha szeretnéd hogy tovább tartson a hatás akkor óvatosan menj át rajta még egyszerű szempillaspirállal, de vigyázz nehogy újra összetapadjanak!

Sok sikert!

 

audrey_pilla2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr657611042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása