Nesze!szer

Nyerd meg a csigagéles szépítőszereket!

2015. június 02.

 

s4-dr_organic_csigagel_szemranckrem.jpg

 

 

Az ember néha fura dolgokkal találkozik és ez így van rendjén. A szépítőipar szakterülete mindig újabb és újabb anyagokat, megoldásokat keres, hogy még szebbek lehessünk. Beszámoltunk már nektek arról, hogy nem is olyan régen igazi unikummal találkoztunk a piacon: csiganyálkából készült kozmetikumokkal. Néhány hete használni is kezdtük ezeket, a fecebookon is toboroztunk tesztelőket, de kicsit mesélünk arról, miért is tetszik nekünk ez. Az egésznek a lényege, hogy a csigafarmokon dolgozó chilei munkások vették először észre, ahol a gélhez ért a kezük, döbbenetesen szebb lett a bőrük. Javultak a sebek, szebb lett a tónusa és más lett a nedvességtartalma is a kacsójuknak. a Dr. Organic szakemberei ezért is gondolkodtak el azon, hogyan tehetnék ezt bele biokészítményeikbe. Jelentjük: ez igen jól sikerült. A csigagél egyébként mélyen hidratál, revitalizál, feszesít, csökkenti a ráncokat, gyorsabban javulnak a sérült szövetek és rugalmasabb lesz a bőr. Aknésoknak különösen ajánljuk! Mi épp a szemránckrémet tettük fel reggel, hát volt min dolgoznia... ami érdekes, hogy nagyon hamar látni a hatását. (Nagy kedvencünk, aloe-vera lé is van benne és E-vitamin és függésünk tárgya: moringamagolaj is) Arckrém is létezik természetesen, meg szérum is, a még extrább hatásért. 

Van kedvetek nyerni a Dr. Organic csigagéles készítményeiből? 3 csomagot nyerhettek, melyben mind a 4 termék benne van!!! Nem kell mást tennetek, mint:

1. Lájkolni a Dr. Organic facebook oldalát ITT.

2. Lájkolni ezt a postot.

3. Válaszolni a facebookon arra a kérdésünkre, miből készül a dr. Organic legújabb készítménye, amit megnyerhettek.

1 hétig tart a játék és ne feledjétek, komplett csomagokat sorsolunk ki! Hajrá!!!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr327508850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása