Nesze!szer

Fáradt és ideges vagy? Van egy igazán egyszerű megoldás

2015. május 07.

 

 

vizszuro3.jpg

 

 

Titeket is fejbe kólintott picit ez a meleg? Fejfájás, alvászavar, ingerlékenység? Ez bizony nem más, mint a tavaszi fáradtság, ami a hirtelen nyárral jött elő... A szervezet jelez, mi pedig igyekszünk jobban figyelni magunkra... igyekszünk? Pocakosként az embernek természetes, hogy fogyaszt magnéziumot. Ám nem árt, ha terhesség nélkül is biztosítjuk a megfelelő adatok, mert ez az idegrendszert is támogatja, a csontokra, fogakra is jótékony hatással bír és gyakorlatilag derűsebb lesz a kedvünk és kész. Csak halkan szólunk, hogy az alkohol rendszeres fogyasztása is komoly magnéziumhiányt okozhat, tehát a kiülős, csak egy fröccsöt iszunk szezonban nem árt gondoskodni m betűs barátunkról. Olajos magvak, kakaó, spenót, brokkoli, kelkáposzta kerüljön az asztalra, mellé pedig.. na, most mondjuk a jóságot, szűrt víz kerüljön! 

vizszuro2.jpg

 

Tökéletes megoldás a magnézium pótlására a BWT vízszűrő kancsók használata: a szabadalmaztatott technológiával megszűrt, és magnéziummal dúsított víz napi adagja annyit tartalmaz ebből a nélkülözhetetlen ásványi anyagból, mintha elfogyasztanánk 7 db almát. Amit lehet, hogy egy idő után megunnánk rágcsálni és ropogtatni, a vízre viszont egész nap szüksége van aszervezetünknek. A hozzáadott magnéziumtól a víz lágy és selymes ízű lesz, PH értéke csaknem semleges, így magas minőségű ásványi anyagokkal dúsított vizet kortyolgathatunk akár magában, akár teának, kávénak, limonádénak elkészítve. Így, gyakorlatilag minimális odafigyeléssel pótolhatjuk naponta a magnéziumot a szervezetünkben, persze emellett élvezzük a tavasz zöldség- és gyümölcskínálatát is, és ügyeljünk a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra is! Mi soha nem hiszünk a kapszulákban, inkább mindig a természetes megoldást választjuk. Egy jó, szűrt vízből készült limonádét például, íme, a recept:

 

Hozzávalók (egy 2 literes kancsóhoz)

 2 citrom

 1 lime

 friss mentalevelek

 2-3 cm friss gyömbér

 2 evőkanál bodzaszörp

 2 l magnéziummal dúsított víz

A citromot és a lime-ot alaposan megmossuk, a felét kicsavarjuk, a másik felét felkockázzuk. Friss mentaleveleket tépünk, a gyömbérből pedig tisztítás után egy 2 cm-es darabot lereszelünk. Egy kancsóba tesszük a citrom és a lime levét, a kockákat, a reszelt gyömbért, a mentaleveleket, ésfelöntjük a BWT szűrőkancsóban megtisztított, magnéziummal dúsított vízzel. Ízlés szerint kevés bodzaszörppel édesítjük. És már kész is a magnéziumpótló, immunerősítő, élénkítő italunk! Egyébként apró tipp még, ha simán egy egyszerű és jó italt akarsz... szedd le az eper zöld levelét és jól megmosva azt tedd a vízhez. Megőrülsz, annyira jó és zamatos lesz! Az epret persze nyugodtan majszoljad el! 

Egészségünkre!

(A BWT kancsók facebook oldala ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr367436498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása