Nesze!szer

Reggeli duzzanatokra kiváló Marionnaud termék!

2015. március 28.

 

 

marionnaud_szemranckrem.jpg

 

A bőrápolásban is léteznek saját márkás termékek, nemcsak a sparban van tejszín és nápolyi. A Marionnaud választékában is vannak saját dolgok, mind-mind más problémára kínálnak megoldást. A csomagolásuk olyan, hogy luxus kozmetikumnak gondolnánk ezeket, de az árak alapján közönségcikk kategóriába esnek bele. (Hű, ez fura mondat volt, mi?!)

Számunkra a fáradtság jeleit eltüntető Vital Protect família a befutó. A szemkörnyékápolóra kicsit furán néztünk, mert az illata nem nyerte el elsőre a tetszésünket. Gondoltuk is, na, még egy felesleges izé, amit két próbálkozás után elhelyezünk a sosem használt arcápolók polcára. Aztán feltettük a szemkörnyékápolót. Néhány perc múlva a tükör azt mutatta, hogy a sötét karika a szemünk alatt már nem is olyan sötét és a duzzanat is megadta kicsit magát. Hű, mondtuk magunkban, vagy olyan fél hangosan. Mert nem rossz a hatása, sőt. Azóta pedig  már az arcolajunk és arckémünk mellett pihen a szóbanforgó termék és űzi a szemünk alól reggelente a fáradtság jeleit. Az illatába még mindig nem vagyunk szerelmesek, de a hatásába igen! Még szerencse, hogy perzsa selyem fakéreg kivonat is van benne...szerintünk az lehet az okosság, meg talán azt, hogy Franciaországban és Svájcban gyártják. Jó választás! 

Marionnaud Vital & Protect Smoothing Eye Contour  15 ml – 3990 Ft

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr457294263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása