Nesze!szer

Két igazán divatos címlap

2015. március 18.

 

divatblogger_cover.jpg

 

Estére két igazán különleges címlapot szeretnénk mutatni nektek, a nem pite kategóriából. Mindkettőnek a divathoz van köze. Az első egy divatbloggert mutat a borítón. Ez azért érdekes, mert blogger még ilyen magasra még nem jutott. Igaz, itt megemlítenénk, hogy Chiara Ferragni olyan sztár, aki már a Mangónak is tervezett, tehát nem egy szimpla: csücsörítek a kamerába, mert felvettem egy kölcsön szoknyát típusú lány, hanem igazán kreatív. (spanyol Vogue)

A másik kedvencünk Lady Gaga címlapja. Ugyanis az egész lapszám a stylistokról szól, Gaga is saját stilisztájával pózol. Brandon Maxwell van a képen Gaga mellett, akinek azért az énekesnő sokat köszönhet. A durva, hogy Coco Chanel apartmanjában fotózta őket maga Karl Lagerfeld

.Melyiket kedveled jobban? 

 

lady-gaga-hollywood-reporter-march-2015-cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr437281727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása