Nesze!szer

Örökmozgó babáknak és a viszonylagos nyugalomra vágyó mamáknak

2015. február 24.

 

szekeres_nora_baba.jpg

 

Vannak nyugodt gyerekek. Mi is láttunk már ilyet. Legalább kétszer. Igaz, az egyik képen volt... na jó, nem. De akinek iszonyatosan örökmozgó babája van, az tudja, hogy ahogy megindul az álldogálás, aztán a járás, nincs már egy perc nyugalom sem. Nem ér rá a pici mindenféle piszlicsáré dolgokkal foglalkozni, mint például a pelenkázás. Számunkra ezért is volt öröm, hogy megismerkedhettünk a Pampers Premium Care Pants bugyipelenkával. Azóta mi csak nagyon kivételes esetekben használjuk azt, amelyiket még ragasztgatni kell. Iszonyatosan bejött a dolog. Sokkal könnyebb ugyanis a gyerekre felszenvedni. Fogod, felhúzod és kész is. Nem kell azzal trükközni, hogyan ragasszad le és szimmetrikus-e stb...Finom a tapintása, puhább anyagból készül, mint a vetélytársak. Van rajta nedvességjelző csík, így, ha nem érzed, hogy vegyifegyver érkezett volna, csak belesel a nadrág alá és látod, hogy hol is tart a telítettség. Számunkra az eddig próbáltak közül ez szívja magába legjobban a nedvességet. Nem kell kilónyi krémet kenni a picire, ugyanis belül már található egy csepp belőle. Felhúzod és már szaladhat is... igaz, ez az újdonság arra nem jelent megoldást, hogy miként szenvedd fel rá a bodyját, zokniját és egyéb ruhadarabokat... viszont jó alap lehet, mi igen megszerettük! Luxus védelem a baba poppernek, amihez egész egyszerűen ragaszkodni fogysz, mert tényleg megéri az árát!  

(A képen Szekeres Nóra látható a fiával, ők lettek a reklám arcok!)

Pampers Premium CarePantsbugyipelenka          CarryPack:         2999 Ft(22 darab a 4-es méretben, vagy 20 darab az 5-ös méretben), ValuePack:        5999 Ft(44 darab a 4-es méretben vagy 40 darab az 5-ös méretben)

 

 

pampers_premium_care_bugyipelenka.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr437209017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása