Nesze!szer

A csokifüggők új szépségápolója!

2015. február 04.

 

90gkakakovajasszappan.jpg

Nem volt még csokis, vagy kakaós termék a piacon, amit ne próbáltunk volna ki eddig - már amennyiben találkoztunk vele. Függésünkről nem kell beszámolnunk nektek, tudjátok jól, aki a Nesze körében megfordul, az aktív csokoholista valahogy. Ezért is kaptuk fel a fejünket a Manna újdonságára, amely kakaóvajas szappan tulajdonképpen. Az illata kicsit a Boci csokiéra emlékezteti az embert, de töltött változatban, méghozzá epresben. Igaz, szappanosék nem eprecskéket adtak a kakaóhoz, hanem bodzabogyót, de a hatás erősen töltött táblás lett illatilag.

A kutya megint bele akart harapni, midőn megkaptuk az újdonságot, de nem hagytuk neki, inkább kipróbáltuk. Az érdekes ebben a szappanban az, hogy radíroz, de közben utána is krémezi a testet valahogy. Tehát az újjászületés két fázisban történik. Kicsit szerencsétlenkedtünk vele az elején, nehezen állt a testradírhoz kézre, de aztán belejöttünk. Az aszalt bodzabogyó adta az elhalt hámréteg eltávolító funkciót, érdekes volt, mert általában mindenki mandulával dolgozik, ehhez vagyunk szokva. A másik nagy sláger, a kókuszolaj is benne van a termékben ez a kakaóval együtt jól adta a hidratálást. Nem is kentünk utána testápolót és ami érdekes, tök finom illata maradt a bőrünknek. Jó, persze, a harapj belém, mert olyan édes vagyok mondattal is eljátszottunk itthon, de ezt az extrát csak opcionálisnak ajánlanánk. A szappan viszont nagyon jó fegyver télvíz idejére, illetve kismamáknak javallanánk még pocak kényeztetésre....meg úgy csokifüggőknek, amilyenek mi is vagyunk. Nyami újdonság, amit akár érzéki szépségápolási terméknek is mondhatnánk. 

Manna kakaóvajas szappan bodzabogyóval - 1 390 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr767140085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása