Nesze!szer

Magyar fotós képei az ikrekről egy világhírű oldalon

2015. január 19.

 

152-zt_880.jpg

 

 

 

Ők a Lukács testvérek. Vagyis ikrek. Őket fotózta még a nyolcvanas években Stekovics János, aki Németországban telepedett le végül, ám korábban itthon, az MTI-nek is dolgozott fotósként.

Az ikrek az Alföldön éltek és 63 esztendősek voltak a képek készültekor. Varázslatos fotográfiák ezek, amelyek ma jelentek meg a boredpanda gyűjtőoldalán, amit egy másik oldal, a Reddit is átvett. Az eredeti képek 1999-ben lettek publikálva és szerintünk hihetetlenül szépek a maguk egyszerűségében. Alföldi parasztélet, gyönyörűen fényképezve. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr947088457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.01.20. 19:46:34

Imádnivaló képek, minél tovább nézem őket annál többet tudok meg róluk, az arcuk, a ráncaik, a tekintetük, a kezeik.....beszélnek.....fekete-fehér néma kommunikáció <3
süti beállítások módosítása