Nesze!szer

Tudod, ki lett a Max Factor arca? Marilyn Monroe...!

2015. január 06.

 

 

007498a200000258-0-image-a-40_1420436941542.jpg

 

marilyn_monroe_max_factor.jpg

 

 

Ma már minden márkának kell egy arc. Szinte. A Max Factor, melynek eléggé kedveljük a termékeit, néhány órája bejelentette új képviselőjét. Igaz, nem személyesen, mert az nem menne már... Az új arc Marilyn Monroe. Számunkra picit fura, persze, tudjuk, hogy a színésznő halálakor több ilyen márkájú rúzst is találtak nála a helyszínelők. Igaz, hogy arcápolóként egyébként a magyar Erno Laszlo termékeket használta, melyről mi is írtunk többször és fanatikusa csodálói vagyunk és a Sáfárik szalonban használják például. (ITT például pont úgy reklámoztuk az Erno Laszlo nyereményjátékot, hogy nyerd meg Marilyn kedvencét!). És mint tudjuk, Chanel n5-öt löttyintett magára pizsama helyett.

Mondjuk, a Max Factor arca mostanság Gwyneth Paltrow volt, de már őt is "monrósították". Egyébként a Max Factor márka most azzal operál, hogy Norma Jeanből az ő sminkjük által lett Marilyn Monroe. Azt nem tudjuk csak, hogy ezt kivel egyeztették? Marilyn örökösei mondtak erre áment? 53 évvel a halála után nem semmi ez Marilyntől, az biztos! Mit gondoltok a választásról?

Ps: Vörös rúzsból nem lesz hiány a Max Factor kínálatában idén, az tuti... Ja, és az egyik angol oldal szerint Marilyn a hatodik legjobban kereső halott..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr387047209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása