Nesze!szer

Újítsd meg a bőrödet!

2014. december 23.

 

 

dna-revital-cells-serum-s_1_1.jpg

 

 

Megújulni ki ne szeretne? Főleg, ha az arcbőr nem mindig azt tükrözi, amit szeretnénk... a miénk most oly fáradt volt, de oly fáradt... a nem alvástól, az évektől és egyáltalán. Így szeretjük, ha valami felpezsdíti az arcunkat, a hangulatunkkal sosem volt gond. A szérumok nagy hívei vagyunk, de ezt nem titkoltuk sosem, teszt nélkül is elmondjuk. Így rávetettük magunkat a DNS revitalizáló búrmegújítóra, ami most jött ki a Stem Cellnél. Nem bántuk meg! Már egy hét után sokkal feszesebb lett orcánkon minden, aminek kellett. Kicsit enyhébbek lettek a mimikai ráncok, így nem olyan az arcunk, mintha összefirkálták volna titokban egy kis valamivel. " A DNA-Revital szérum a megfáradt és a mindennapi károsító tényezőknek intenzíven kitett bőr ápolására és regenerálására szolgál. A kor előrehaladtával, illetve intenzív hatásokra (pl. UV sugárzás) a bőrt az örökítőanyag szintjén is károsodások érik. Ennek köszönhetően az öregedési folyamatok is felgyorsulnak. A DNA revitál olyan kivételes hatóanyagot tartalmaz, mely mérsékli ezeket a hatásokat. 1. Védi a sejteket és a DNS-t a káros hatásoktól, 2. Támogatja a DNS regenerálódását, 3. Késlelteti a bőr öregedésének folyamatát." - mondják róla hivatalosan. 

Szerintünk nem rossz termék. Nem tett akkora csodát, hogy hátraestünk volna a hintaszékből, de hatásosnak bizonyult, enyhültek a mimikai ráncaink. Ajánljuk azoknak, akik nem szeretnének fáradtnak tűnni, még ilyenkor, télen sem. Szeressétek, nem rossz szérum ez, az őssejtek mindig jót adnak az embernek!

Fytofontana Stem Cells DNA Revital Serum őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító szérum, 30 ml, 12 899 Ft - Ajánlott fogyasztói ár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr136967909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása