Nesze!szer

Nyerj The Body Shop csomagot a Nesze!szertől!

2014. december 11.

 

tbs2.jpg

 

 

Végtelenül álmosító nap ez a mai. Sehol egy mini napsütés, a hónak nyoma sincs...de! Annyi szeretet kaptunk tőletek tegnap, a Nesze!szerdán, a Centrál kávéházban, hogy mi úgy feltöltődtünk, hogy csak na. Tegnap megújult az oldal is és úgy tűnik, négy esztendő után tetszik nektek ez a kis face-lifting. Tehát boldogságunk határtalan, az olvasottságunk pedig még magasabb. Így úgy döntöttünk, meglepünk titeket egy szuper The Body Shop ajándékcsomaggal. Mi kaptuk karácsonyra, de szerintünk közületek ez valakit jobban megillet, hisz, ha ti nem lennétek, mi sem lennénk ilyen sikeresek.

És mi található a csomagban?

  • 3 kis testvaj (csokis, mézes, cukros almás), 2 kézkrém, 2 csodás körömlakk, minták és illat is!  
  • Mit kell érte tenned, hogy tiéd legyen a Nesze!szer The Body Shop csomagja?
  • 1. Tetszikeld ezt a postot itt, a blogon
  • 2. A facebook oldalunkon pedig írd a felhívás alá , mi az, amit szeretsz a Nesze!szerben, vagy mi az, amiről szívesen olvasnál még
  • 3. Vasárnap este pedig sorsolunk, hajrá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr436974297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evicike 2014.12.12. 11:32:38

Tetszik :-) szép body shop csomag ♡♥♡
süti beállítások módosítása