Nesze!szer

A Föld megmenekült!

2014. november 25.

 

 

Néha az embernek vannak vicces feladatai. Mint például megmenteni a Földet. A Westend mellett megnyílt ugyanis az LG Időkapu névre keresztelt szabadulószoba reinkarnáció, amelyet alkalmunk volt megismerni és az elsők között tesztelni. Nem tudtuk, mire vállalkozunk, de pont ez volt benne az izgalmas. A vízilabdaválogatott tagjai szálltak játékba, az Anyakanyar csapata (Gubás Gabi, Farkasházi Réka, Szabó Patrícia) Szabó Győző apukával kiegészülve, a popsztárok (Hien, Dukai Regina, Tóth Szabi, Kocsis Tibor és Bebe), de a végső diadalt a Játékszín társulata mérte a játékosokra, hisz Oroszlán Szonja, Németh Kristóf, Csonka András és Nagy Sándor segítség nélkül mentette meg a bolygót. ( Mint a legjobb csapat, ők vesznek részt majd a decemberi eseményen, amikor is az LG Magyarország által felajánlott elektronikai termékeket adják majd át az SOS Krízis Alapítvány lakói részére.)

A játék ugyanis úgy kezdődik, hogy a belépéskor elmondják nektek, veszélyben a föld, Smart professzort elrabolták az űrlények. Aztán már bent, a kabinban mindenféle híradástechnikai eszközt alkalmazva kell kitalálni a megoldást a vészhelyzetre. Játékban volt az okostelefontól a mikróig, a porszívóig minden. Megőrülsz, annyira izgalmas, csak bele kell lendülni a kódfejtésbe. December közepéig még simán kipróbálhatod te is, ráadásul szuper LG nyereményeket kaphatsz, regisztrálj és jelentkezz (ITT teheted meg!)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr36923005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása