Nesze!szer

Valami, amit látnod kell

2014. november 20.

 

 

Mouth+Foot+Painting+Artists+Hold+Their+Annual+d72kjuJPTarl_1.jpg

 

Ha eddig úgy hitted, hogy vannak dolgok, képességek, amelyeknek Te nem vagy birtokában, akkor nézd meg ezt a videót. Garantáltan megváltoztatja majd a hozzáállásod, és egy másik szemüveget ad Rád, hogy aztán azon keresztül szemléld a világot. Ne feledd: minden kihívás csak időleges, és könnyen lehet, hogy egy esetleges katasztrófa, baleset életed legnagyobb ajándékát adja majd Neked.

Ahogyan történt az alábbi videón szereplő Keith Jansz-szal is, aki egy 20 évvel ezelőtti autóbaleset következtében került tolószékbe. Súlyos hozadéka az esetnek, hogy válltól lefelé lebénult és a nyakát törte. Azonban nem hagyta, hogy a történtek bármire is rányomják a bélyegüket, és véglegesen meg pecsételjék az életét. Rendkívüli példaértékkel bír, hiszen Keith szájjal kezdett el festményeket készíteni, méghozzá nem is akármilyen színvonalon. Ma már tagja a Szájjal és Lábbal Festő Művészek Egyesületének, képei a világ majd minden táján megfordultak, és vált híressé általuk, mint mozgásban korlátozott festő.

Motivációból csillagos ötöst érdemel, ugye?

Nesze!Bogi

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr576915169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása