Nesze!szer

Ayurvéda Ausztriában indiai szakértőkkel

2014. november 12.

 

 

 

Ayurvéda larimar.jpg

 

Szereted kényeztetni magad? A burgenlandi Stegersbach-ban található Hotel & Spa Larimar**** superior szállodában évek óta praktizálják az 5000 évre visszatekintő indiai ajurvédát, a világ első teljes körű egészségtanát, mely az embert a test, a szellem és a lélek egységeként tekinti.  Az ajurvédikus gyógyítás célja az ember természetes egyensúlyának és életenergiának erősítése.   (És úristen, de nagyon imádjuk például a masszázst, írtunk is már róla!)
A Larimar szálloda 
Medical-Wellness részlegének kínálatát december 1-jétől négy újabb ajurvédikus kezeléssel egészíti ki, melyeket Indiából érkező, nagytudású specialisták, egy orvos és két terapeuta végzik. Tehát, aki Ausztria felé veszi az irányt, ugorjon be a hotelbe, vagy szálljon meg ott! (A Larimal hotel honlapja ITT.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr866887539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása