Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. október 26.

 

26bb687f0a6a0e8c87fb226bacd62680.jpg

 

Kedves újévet!

Boldog 5775-öt! Nyugi, nem aludtál át pár évezredet – a héber naptár szerint léptünk be ebbe a szürreálisan hangzó esztendőbe. Ám a kabbalisták szerint jóval több ez, mint egy egyszerű szám: 5775 a héber "sha-ah ata" szó számértéke, amely azt jelentő: "most van itt az idő." Valóban itt lenne az ideje, hogy a világba tényleges változást hozzunk? Erről írt tanárom, Karen Berg legutóbbi üzenetében.

Karen szerint a változáshoz, a békéhez vezető út nem politikai döntésekben, vagy egymás hibáztatásában rejlik, hanem egyszerű kedvességben. “Nem kell egyik napról a másikra, emberből angyallá változnunk. Apró lépésekben, de gyakoroljuk a kedvességet mások felé. Kedvesnek lenni nem is olyan könnyű, ám ha van egy dolog, amin mindannyian egyetérthetünk, az az, hogy a Fény nem a Fényben világít, hanem a sötétségben. És ez az a sötétség, mellyel meg kell küzdenünk: a harag sötétsége, az ego sötétsége, a magunk önzésének sötétsége. Ha ezzel a sötétséggel szembe akarunk szállni, ehhez nagyon erős Fényre van szükségünk. Az egyik legerőteljesebb forrása a Fénynek abban a kedvességben van, mely kimozdít minket a komfortzónánkból, amikor egy kicsivel többet adunk, mint amit szeretnénk.” – írja a Kabbala Központ spirituális vezetője.

Szorosabbra fűzni az emberi kapcsolatainkat nem csupán egy kedves gesztus - ez az ok, amiért a földre születtünk! Én abban hiszek, hogy ez a kulcsa az ajtónak is, ami egy szeretettel és harmóniával teli világra nyílik. A Kabbala Központban azt tanuljuk, hogy folyamatosan többet, és jobban kell gondoskodnunk egymásról. Ezen a héten vedd észre, hogyan kommunikálsz azokkal, akik részei a mindennapi életednek. Minél kedvesebben törődünk a körülöttünk élő emberekkel, annál több Fényhez jutunk, és így képesek leszünk látható változást hozni a világba.

Fényes hetet mindenkinek!

facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag

facebook.com/SteinerKristofOldala

whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr726834663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása