Nesze!szer

Tökös ünnepre

2014. október 24.

 

image (20).jpeg

 


Műkörmöt, gel lacot viseltek? Nem szeretnétek három hétig halloween-i dekorral dolgozni, suliba járni, ugye? Viszont a buliban vagy csak pár napig szívesen bolondoznátok pár tökös dísszel... akkor
akár otthon is megcsinálhatjátok. Matricákra és fedő lakkra lesz szükség csupán. Ne riasszon el senkit ha az alap körmön van már dísz, néhány strassz még jól is jöhet.

 

image (16).jpeg


Mossunk alaposan kezet , majd száraz körömre helyezzük fel a matricákat. Amennyiben minden a helyén van húzzuk át fedőlakkal. Vannak matricák amelyek jobban kidomborodnak, ezeknél két fedő rétegre is szükség lehet. Ha már nem aktuális a díszünk és kibolondoztuk magunkat. egyszerűen mossuk le a fedőlakkot.Ekkor a matricák is lejönnek majd. Porcelán műkörömről és gel lacról aceton mentes szerrel távolítsuk el halloween nyomait.
Ezzel a módszerrel akár a saját körmünkre is tehetünk díszeket.

(Brigi, a secretnails igen tökös (sic!) körmöse)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr346825977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása