Nesze!szer

Nyerj találkozási lehetőséget Dynamóval!

2014. október 04.

 

dynamo új.jpg

 

Tudtad, hogy a legnagyobb bűvész, Dynamo Magyarországra jön? Mi fanatikus rajongói vagyunk, mert számunkra hihetetlen, amilyen trükköket tud. Az például, amikor egy nő karjáról a karóra helyét feljebb csúsztatja... és a kártyás dolgok... elképesztő a pasi. Persze, jól is néz ki nem mellesleg ugye. A Discovery Channelen megy a műsora csütörtökön este kilenctől és a két hét múlva induló évad sem lesz pite. Elvarázsolja többek között a Coldplay énekesét, Chris Martint, betér egy kis időre Jamie Oliver éttermébe és emlékezetes perceket szerez a Gettómilliomos című film bollywoodi sztárszereplőjének Irrfan Khannak is. Utazása során Dynamo ellátogat a napfényes Kaliforniába, ahol pénzérmékkel trükközik, részt vesz egy kalandos és igazán színes indiai látogatáson, elugrik Párizsba, hogy a klasszikus nevezetességek mellett ejtse ámulatba a turistákat és a helyieket egyaránt. Az évad végén pedig visszatér gyökereihez, Észak-Angliába és egy hihetetlenül látványos londoni zárójelenettel búcsúzik közönségétől.

dynamo2.png

 

A lényeg, hogy október 8-án hozzánk is ellátogat a nagy varázsló, de egy zárt találkozó lesz csak vele. Belépőjegyek nem kaphatók, csak kiválasztottak láthatják a trükköket. Neked pedig esélyes van arra, hogy ott lehessél ezen a programon, hisz a Discovery Channel jóvoltából 1 db páros jegyet kisorsolunk! Soroljuk a teendőidet.

1. Lájkold a Discovery Channel facebook oldalát ITT.

2. A Nesze!szert úgyis követed, de ITT teheted meg, ha nem.

3. Válaszolj egy kérdésünkre.

 - Kinek varázsolna Dynamo legszívesebben, akinek már nem teheti meg?

(Kis segítséget ITT találsz, korábbi interjúnkban!). A választ ide küldjed: neszejatek@gmail.com

Mi nem trükközünk, 6-án reggel sorsolunk és mondjuk, hogy ki az, akit párjával együtt várunk a varázslatos találkozáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr406755691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása