Nesze!szer

Másnak nem kell, neked kincs!

2014. szeptember 28.

 

gardrób.jpg


Ma egy stílusos és hiteles nő bátran vállalja, hogy minőségi ruháit, cipőit, táskáit turiból, internetről, outletből szerzi... Gyakran a barátnőink, anyukánnk gardróbja a legérdekesebb, igazi kicsesbánya! De van amikor az ember lánya fantáziája meglódul, vásárolna, ám mar nem férnek az évek során felhalmozott szerzemények!
Mi a megoldás? Egy új oldal, egy új közösség, egy új nagy csapat alakítása, egy új oldal, ahol bárki, bármit, bármikor megmutathat, sőt eladhat és meg is vehet! Izgalommal és várakozással készült az oldal egyik percről a másikra! Pár nap alatt alakult szépen a közösségünk, van itt mar kérem szépen tornacipő, bőrcsizma, ékszer, táska is! Folytassuk tovább, gyertek hozzánk, töltsetek a képeket a GardróbÜrítés oldalára! (Itt)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr146737177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása