Nesze!szer

Grandiózus szempillák

2014. augusztus 24.

 

Grandiose-mascara-campaign.jpg

 
A Lancome rengeteg újdonságot tartogat a következő szezonra, például a Grandiose szempillaspirált is, amit néhány nappal ezelőtt mi is tesztelhettünk a Lancome Szépségszigeten. Kezeket fel, akinek okozott már nehézséget a szemzugban lévő pillák tőtől a végekig való befedése! Nos, ez egyáltalán nem meglepő, hiszen szemünk ívelt és gömbölyű formájával többdimenziós részét képezi arcunknak, ami egyenlő a számos nehezen elérhető területtel. A Lancome szakértői ennek a problémának a kiküszöbölésére hozták létre a Grandiose-t, aminek hajlított nyelével gond nélkül elérünk minden pillánkat. A spirál fogása és forgatása nekünk eleinte fura volt, olyan esetlenül állt a kezünkben, de néhány nap használat után már hozzá lehet szokni. Mindemellett elképesztően hamar fed, nekünk már két-három vonás is elegendő volt a végeredményhez.
Csomagolása sem az a mindennapi: fekete, füstszerű kupakban bújik meg a Lancome ikonikus rózsája. Azonban ez az exkluzivitás az árában is visszaköszön, nem egy "Beugrom a dmrossmannba egy spirálért!" típusú termék.  Luxus spirálnak mondanánk. A Grandiose arca Penelopé Cruz, akit korábban többnyire a Trésor illat reklámjaiban láthattunk. A szempillaspirál már kapható a Szépségszigeten és a Lancome márkát forgalmazó parfümériákban. Most már csak azt nem értjük, hogy erre miért kellett ennyit várnunk?      
Nesze!Dia
 
Lancome Grandiose szempillaspirál 10 300 Ft
PACK-GRANDIOSE (1) (1).png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr966629141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása