Nesze!szer

Hajvégápolás házilag hölgyeknek

2014. augusztus 13.

 

hajvég.jpg

 

 

Bocsi, több h betűvel kezdődő szó nem fért a címbe. Szóval. Érdekes nyarunk volt, van és lesz. Hőség, aztán óriási szél, eső... hajvégeink pedig nem mindig örülnek ennek. Az ápolás ilyenkor igazán fontos. Most jöjjön a legtutibb és legegyszerűbb otthoni recept, melyhez összesen két dolgot kell beszerezned.

Végy egy banánt, és pépesítsd. (A kálium csodákat tesz!) Adjál hozzá két kanálnyi mézet és picike vizet. Érezni fogod, hogy mi az, ami nem ultra ragadós, de kenni is tudod. Kevergessed szépen össze, le is turmixolhatod kicsit. A frissen mosott hajadra kenjed rá. Legtutibb, ha törölközőbe csavarod, vagy zuhanysapit húzol. Egy jó fél órát pihentessed így a hajvégeidet. Öblítsed le és már kész is a javítás! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr216601025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása