Nesze!szer

Hajfesték kisokos

2014. június 23.

 

 

 
Két hete szombaton meghívást kaptunk egy Hajfestési Workshopra a L'Oréal jóvoltából, aminek fő apropója az új Casting Creme Gloss tartós hajszínkrém volt. A kezdés délelőtt 10 órakor volt a L'Oréal Akadémián, ahol a szervezők jó szokásához híven, finom falatkákkal és színes koktélokkal várták a kb. húsz meghívott bloggert. Miután mindenki elfoglalta a helyét, kezdetét vette a szombati biosz óra, ahol a hajszál felépítésével és annak életciklusával kezdtünk. Utána Sasvári Tünde, a L'Oréal PR-osa beavatott minket a hajfestékes dobozokon található számok jelentésébe. Elsőként a szín világossága/sötétsége szerint számoznak, tehát 1 = fekete, 10 = nagyon nagyon világos szőke. A következő számjegy a szín tónusát mutatja:
1. Hamvas (kék)
2. Irizáló (opál)
3. Arany (sárga)
4. Réz (narancs)
5. Mahagóni (narancs-vörös)
6. Vörös (piros)
7. Matt (zöld)
 
A tónusok között különbséget tehetünk hideg és meleg árnyalatok között. Az 1 és 2 hideg, míg a 3, 4, 5 és 6 meleg árnyalatok.
A 0-ás szám azt jelenti, hogy a szín természetes, nincs semmilyen előzőleg említett tónusa. Tehát a Casting Crème Gloss 360-as Fekete Cseresznye árnyalata, egy viszonylag sötét (3) vörös (6) árnyalat plusz tónus nélkül. (0).
A választott árnyalat hatása függ a természetes hajszínedtől. Próbálj meg olyan hajszínt választani, ami maximum 2-3 árnyalattal tér el a természetes hajszínedtől. Így például, ha világos barna hajad van, próbálkozz a barna árnyalatokkal valamilyen hozzáadott tónussal. A Casting Creme Gloss tartós hajszínkrém 29 árnyalatban kapható, a világosoktól egészen a sötétekig. 
Arra figyeljetek oda, hogy az ősz hajszálakat csak 70 %-ban fedi!  Aki első alkalommal festi a haját, annak célszerű a Casting, mert a hajszínkrém nem tartalmaz ammóniát! Ráadásul 28 hajmosásig tart az eredmény, így nem kell aggódni, ha mégis inkább új hajszínt szeretnél kipróbálni. Sőt, most a hajfestéssel fél millió Ft-ot is nyerhetsz, ugyanis a L'Oréal Paris játékot hirdetett, aminek részleteiről ITT olvashatsz! HAJrá Nesze-olvasók!
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr296390357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása