Nesze!szer

Próbálj ki ingyen karcsúsító kezeléseket!

2014. április 10.

 

item_398.jpg

 

Szűk a nadrág, dudorodik a póló a hasnál? Vagy egyszerűen csak azt érzed, szeretnél jobb formába kerülni, mint amilyenben vagy? Van egy szuper ötletünk. Mint már meséltünk nektek, mi, a High-Care szalonok szakértelmében bízunk évek óta, ha karcsúsító kezelésekről van szó. Most szombaton pedig az egész országban nyílt napjuk lesz, tehát minden szalonban tárt karokkal várnak, illetve nyitott masinákkal, ha bejelentkezel előre - így ingyenesen próbálhatod ki mindazt, ami tetszik, vagy amit javasolnak a szakemberek neked. Ez a High-Care Nyílt Nap olyan, amit a vendégek minden esztendőben nagyon várnak. Miért is? 

 

  • Lendületet kaphatnak, hogy belevágjanak egy tavaszi kúrába, ahol a szakemberek segítségével szépen javul a narancsbőr probléma.
  • Csinosodhatnak egy-két konfekció méretet. (Éljen a karcsúság!)
  • „Megdolgozzák” azon testrészeiket, ahol szűkebbé vált nadrágjuk, vagy szoknyájuk.
  • Kipróbálhatják az új testkezeléseket
  • Tanácsot kapnak a tavaszi arcbőr ápolására. (A rügyeket felejtsük el, feszesedjünk!)
  • Megismerhetik a leghatásosabb anti aging és hidratáló kúrákat.
Ehhez nem kell mást tennünk, mint telefonon bejelentkezni április 12-én (szombatra), ahol a profi High-Care kozmetikusok egész nap várják a szépülni, csinosodni vágyókat. Az akció az egész országban érvényes, így a legjobb, ha kikeresed listán, hozzád hol van közel High-Care szalon (minden csodahely címe és telefonszáma ITT.) Mi is egészen biztosan elmegyünk, gyorsan foglalunk is egy időpontot, hogy a combunkat kicsit megdolgozzák...e Na, ki szeretne karcsúsodni?

Ps: Ezen a napon 20 % kedvezményt is kapnak a vásárláskor a látogatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr145996958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása