Nesze!szer

Nyerj Zelka szappanmanufaktúra szépségcsomagot!

2014. április 09.

 

zelka1.jpg

 

 

 

 

Hol volt, hol nem volt, a fürdőszobánk mesés világába új család költözött. Zelka termékeknek hívják a szappanokat, amelyeket most próbálgatunk. Mesélünk is róla nektek. A Zelka Szappanmanufaktúra alapítója és kitalálója Budaházy Tünde szappankészítő. A Zelka kézműves kozmetikumok közös jellemzője, hogy természetes növényi összetevőkből, szintetikus anyagok hozzáadása nélkül készülnek. A 15 szappan mellett natúr – bevizsgált – arckrémek, testvajak, hígítatlan illóolajok, valamint fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók a portékák között. A szappanok különlegessége, hogy nemcsak tisztítanak és gyengéden ápolnak, hanem többségük aromaterápiás hatással is bír: Jókedvre derít, nyugtat, lazít, a benne lévő illóolajaktól függően - tehát te döntesz!  A különleges összetevők között megtalálható a Holt-tengeri iszap, a kecsketej, shea vaj, rózsaszín agyag, organikus kakaóvaj, körömvirág (csodás!), kubeba olaj, valamint különböző gyümölcsök, fűszerek és növényi olajak.

A Zelka termékeket a szappanmanufaktura.hu oldalon, a natúr arckrémeket egy ideje már a DM polcain is meg lehet vásárolni. De mi most játékot hirdetünk nektek! 3, egyenként 7 500 Ft értékű Zelka csomag várja szerencsés nyerteseit, ez lesz a pakkban:

1 db Szőlő kivonatos natúr arckrém szőlőmagolajjal 

1 db Shea vaj

1 db Levendulás és szezámolajos szappan

1 db Rózsaszín agyagreszelékes szappan

1 db Sószappan

 

 Kérdésünk: Honnan kapta nevét a Zelka Szappanmanufaktúra? Puskázz innen. 

        a, egy gyógynövényről

       b,  az alapító, Budaházy Tünde 5 lányának keresztneveiből

       c, egy különleges szappankészítő eljárásról

     A helyes válaszokat az info@szappanmanufaktura.hu email címre küldjék, „Nesze!szer játék” címmel. És kérjük, osszátok is meg a postot!

Hajrá csajok, szabad szappanozni!

 „A játékban való részvételemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben a Zelka Szappanmanufaktúra hírleveleit elküldje részemre.” (Vasárnap zárjuk a játékot!)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr345988133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása