Nesze!szer

Trükkök a dúsabb frizuráért

2014. március 30.

 

 

Sajnos nem mindenkit áldott meg az élet Pocahontaséhoz hasonló, dús, hosszú, fekete hajkoronával, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen rengeteg módja van annak, mitől tűnhet a kevesebb többnek, nézd csak!

Nyerő a frufru

Ha középhosszú, és természetesen egyenes a hajad, de könnyen lelapul, vágass magadnak sűrű frufrut, a frizkód ettől ugyanis többnek fog látszani, és még volume növelő hatása is van. Ugye, hogy Heidi Klumnak is milyen jól áll?

Oldalsó választék

Olivia Munn is szívesen viseli ezt a frizurát, amitől egyszerre lehet elegáns és meseszép a megjelenésed. Az elkészítése sem bonyolult, nincs más dolgod, mint hajsütővassal laza hullámokat csinálni, majd egy oldalsó választék után az egyik felét hullámcsattal a füled mögé rögzíteni.

Kócoska

Ha te is a rövid hajúak táborát erősíted, a volume növelés biztosan az első helyen szerepel a „Hogyan legyen szexi hajam?” listádon. Busy Phillips frizurája nem igényel extra előkészületet, mindössze annyit kell tenned, hogy az egészet befújod volume növelő hajsprayvel, majd kicsit összeborzolod, és a fejtetődre fésülöd.

Laza hullámok

Selena Gomez szép hullámai gyönyörű keretet adnak az arcnak, a titka pedig a középen elválasztásban, és ezek kifele rögzítésében rejlik. Az elkészítéséhez nincs szükséged másra, mint hajsütővasra, és némi hajlakkra.

Rövid hullámok

A göndör tincsek a rövid hajon is jól mutatnak, és még meg is emelik. Az igazán göndör fürtökért egyesével válaszd el a hajtincseidet, és hajsütővassal, vagy hajcsavaróval göndörítsd be, ahogy Morena Baccarin is tette.

Bubi frizura

Anna Faris bubi stílusát az teszi különlegessé, hogy a hajvégek egyenesen vannak levágva, ez nem csak keretezi az arcát, hanem meg is emeli, és dúsabbnak láttatja a frizuráját.

Ezek a frizurák szerintünk bármilyen alkalomra megállják a helyüket, és az elkészítésükkel sem kell órákat bíbelődnünk. Kívánhatnák ennél többet?

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665885530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása