Nesze!szer

Hurrá, megint új magyar termék!

2014. március 18.

 

my spirit1.jpg

 

Imádjuk, imádjuk és imádjuk. Hazai, organikus, luxus színvonalú és kiváló. Ez lenne a gyors jellemzésünk a most indult mySpirit kozmetikai termékcsaládra, illetve, a le a kalappal a készítők és kitervelők előtt mondatot fűznénk még hozzá. A kozmetikumok összetevőibe igazán szerelmesek lettünk, mert van bennük havasi gyopár, goji bogyó, szpirulina alga, homoktövis, cickafark és bio rózsa is, csak úgy példaként, tehát a leghasznosabb dolgok. A természet kincseiből dolgoznak és az összetevők 95 százaléka biotermelésből származó növényi hatóanyag. Ami igazán tetszett nekünk, hogy rögtön vannak termékeik férfiak számára is, ez hipp és hipp és hurrá. Nőként a galagonyás arctejbe és hibiszkusz szérumba kezdtünk bele, mindkettő viszi a pálmát rendesen. Illatra és hatásra is ott vannak a szeren, tényleg érzed, hogy valami igazán jót és harmonikusat adsz a bőrödnek.

Reméljük, idővel majd szerencsénk lesz a Spirit hotelben is kipróbálni Sárváron ezeket szakavatott kozmetikusok keze által , de Budapesten is adják a jót az organikus készítmények. Szép csomagolás, szuper alapanyagok, organikus összetevők. Csak ajánlani tudjuk és csak igényeseknek! 

mySpirit skincare - infók és termékek ITT

 

my spirit3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr935861482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása