Nesze!szer

Reggeli Nesze

2014. február 13.

valentin sütik.jpg

Akartál már szerelmes lenni? Csak úgy kedvesen, összetartozósan odabújni hozzá, ahhoz, akit még nem is ismertél? Akartad? Nem ment, ugye? Mert a szerelem nem akarás és nem erőszakosság kérdése. Az jön, amikor nem várnád, amikor már lemondtál róla, jön ajtóstul, mindenestül és nyakon önt, mint egy nyári zápor. Egyszer csak megérkezik, lerakja a bőröndjét és megváltozik minden. De ne hidd azt, hogy onnantól kezdve egy nagy keringő az élet és végtelen csillogás. Mert küzdés is van benne. Hogy akarjátok egymást. Hogy tényleg összetartozzatok. Hogy kimondjátok. Hogy összecsendüljön a két pohár. 

Ám, aki nem szeretett még, nem volt szerelmes igazán, az nem is élt. És ezért az érzésért megéri minden szenvedéssel töltött perc. Mert ilyen a szerelem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr345813140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása