Nesze!szer

Bí máj Valentájn

2014. február 12.

valentin5.jpg

Már csak kettőt kell aludni és elérkezik a nap, amikor a szinglik tüntetőleg csoki fagyit esznek és duzzogva nézik a szerelmet ünneplő turbékoló párokat. Ez a Valentin-nap, ami talán a legmegosztóbb ünnep a világon. Lehet szeretni vagy utálni, legtöbbünk már mindkét oldalt megtapasztalta és függetlenül attól, hogy kivel töltöttük, nap végére rájöttünk, hogy az "égegyadta" világon semmit sem befolyásol február 14. napja. Ne ostorozzuk magunkat amiatt, hogy éppen Bálint neve napján "egyedülálló" a státuszunk... De párunkat se piszkáljuk azzal, hogy miért nem szív alakú az a desszert és, hogy "Drágám, Valentin van hova megyünk vacsizni?" (Mi a KNRDY-t javasolnánk egyébként, isteni vacsi lesz!) Ez a nap nem erről szól és ezt nem győzzük elégszer hangoztatni. 
A párkapcsolatban élőknek legyen ez a nap egy emlékeztető bejegyzés arról, hogy tessék mindennap kimutatni érzéseinket a másik iránt. Vagy legalábbis éreztetni, hogy nem véletlenül vagyunk éppen vele. Kedveskedj olyan apróságokkal, amikről tudod, hogy párodnak jól esnének egy hosszú, fárasztó nap után vagy éppen előtte. Például, egy kellemes talpmasszázs, egy finom vacsora, egy tál frissen sütött muffin, egy összebújós DVD-zés, egy reggeli közös kávézás. De ha éppen te sem vagy időmilliomos, akkor egyszerűen csak szeressétek egymást! Nem kell ahhoz indok, hogy megöleld vagy megcsókold a szerelmedet, szóval hadd cuppanjanak azok a puszik!

Éppen facér lányok, ti pedig megérdemeltek egy kényeztető mani-pedit, nemde? Utána jöhet egy kiadós cardio edzés. Fussatok, tekerjétek a bringát - higgyétek el, jól fog esni a testeteknek és ezt utólag sem bánjátok majd meg (nem úgy, mint a Ben & Jerry's jégkrémet). Levezetésként jöhet egy jó film vagy sorozat-maraton a lányokkal. És már vége is a napnak...

De és hát azért, mutatunk néhány dolgot, aminek mi örülnénk párkapcsolatban:

batucada2_1.jpg

 

- Batucada ékszer: finom, elegáns, követi a test vonalát és nem egy túl vásárian csillogó valami. Már itthon is kapható ez a francia csudiság, olyan, mint egy tetoválás, de mégsem. Eco Plastic anyagból készült, karkötő és lánc is van, bőrbarát, antiallergén és szép, na. Otalia Noel tervezte, aki korábban dolgozott már az YSL-nek, valami Armani nevű cégnek és a Givenchy márkának is. (Az embered online is megrendelheti neked, vagy ugye te magadnak: ITT, vagy a Wonderlab-ban face to face találkoztattok)

 

minden férfi életében jpg.jpg

párna valentin neszeszershop.jpg

- Coco Chanel eléggé tudott valamit. A fenti pólón lévő mondata számunkra egy igazi szerelmes vallomás lenne. Szerintünk nyugodtan és alig félreérthetően mutassad meg az embernek, hogy mennyire örülnél egy ilyennek. Ja, de te is rendelhetsz neki Valentinra ám, mert van férfi választék is Illetve, a páros párnát is ajánlanánk a shopból. Katt IDE

bomb szerelem nyara fürdőgolyó.jpg

- Szerelem nyara fürdőgolyó: igen, mi vágyunk arra, hogy este, ha hazaérünk, egy nagy kád forró víz várjon bennünket valami finomsággal. Persze, bor is lehet, meg gyertya is, de a Bomb fürdőgolyója bekészítve igazán örömteli és kényeztető tudna lenni. Mi szóltunk! 

elie saab leau couture.jpg

- Elie Saab L'eau Couture: igen, egy igazi klasszikus ajándék a parfüm. De szeretjük. Főleg, hogy a csodás, nagy sikert elért illatnak új verziója jött ki. Frissebb, zöld mandulásabb, élénkebb, tavasziasabb, mint az előd. A mézes aroma most csak a háttérben hárfázik, Francis Kurkdjian egy lágyabb, virágosabb érzékiséget álmodott meg. Köszönettel vennénk.

Boldogságot mára is!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr815810775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása