Nesze!szer

Téli illatterápia az érzékeknek

2014. január 08.

bomb little hotties2.jpg

Egy igazi menőséget szeretnénk bemutatni nektek. Angliában már olyan nagy sláger, hogy csak na. Itthon is kezd terjedni, nem is csodálkozunk rajta. Nem egy sima gyertyáról beszélünk. De mindenképpen égő a dolog, úgy mondanánk. Little Hotties a neve. Úgy képzeld el, hogy adott egy kis mécseske és azt, hogy milyen illatú pasztillát égetsz rajta, benne, te döntöd el. Ugyanis az üzletben összeválogathatod, a fenti képen mutatunk néhány variációt a választékból. Kreatív és hasznos is, mindamellett, hogy nagyon finom illatuk van. Jó játék az érzékeknek, érzékekkel, hisz az orrod után is mehetsz, színek szerint is dönthetsz, a hatás alapján is voksolhatsz, de még a formát is figyelembe veheted.

little-hottie.png

Ha nincs időd vagy lehetőséget a Mammutba, a Bomb üzletébe bemenni, webshopból is rendelheted, így komplett irányzatokat választhatsz. A fűszeres például eléggé passzol az őszi-téli időjáráshoz, vagy nem is tudjuk, milyen évszak is van most. Egy jó 130 órára elég, ha el-ég... (hű, ma nagyon viccesek vagyunk ám, ígérjük, holnapra kialusszuk magunkat!). Szóval, csak ajánlani tudjuk azt a Little Hottiest, tényleg elég nagy őrület és nem véletlenül. Mert illatterápiázhatod magadat, illetve otthonodat, hisz hasznos illóóolajokkal van tele és még te is döntheted el, mit is szeretnél. Vigyázat, csak igényeseknek!

Bomb Little Hotties 

bomb little hotties.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785746644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása