Nesze!szer

Mit árul el rólad a hajszíned?

2013. december 26.

hajszínező1.jpg

Mindig gyönyörködve nézzük a sztárok és a modellek frizuráját és hajszínét. Szeretnénk mi is ragyogni, mint egy sztár, és a legtöbben beleugrunk egy gyors hajszínváltásba az aktuális trend kedvéért. De valójában miért is váltunk vagy épp ragaszkodunk egy hajszínhez? Most eláruljuk neked hogy a kedvenc árnyalatod mit is árul el rólad.

Platina

Hát nem épp a természetes hajszínekhez tartozik, hiszen a világ mindössze 10%-ának ez a természetes hajszíne. Még is mennyien váltunk át a bájos kis szőke színre. De miért is? Mert ez a szín figyelmet igényel, vonzza a tekintet és kiemelkedik a tömegből pont a ritkasága miatt. Tehát ha épp szőkére váltanál, akkor biztosan több figyelmet szeretnél magadra terelni és egyedi szeretnél lenni és talán több önbizalomra van szükséged.

Aranyszőke

Ennél az árnyalatnál akár nagyon mellé is lőhetsz, hiszen vékony a határ a tipikus szomszéd lány és az igazi bombázó külső között. Ezért bízd profira a váltást és az árnyalat kiválasztását. A platinaszőke hajú csajok viccesek, nyitott személyiségek, nagyon kacérok és vidámak, akik imádják a társasági életet és a barátaikkal lenni.

Ombre

Oké, ez nem szín, de...Az elmúlt év egyik legdivatosabb frizurája és bizony ezt sem véletlenül választottad. A megjelenő árnyalatok játékossága a személyiségedben is megjelenik. Az ombre haj ápolása nagyon egyszerű,nem kell sűrűn festeni. Szereted a biztos dolgokat, kerülőd a spontaneitást, de azért olykor bizony a gyertyát két végén égetni is és imádsz szórakozni is. (Mi is!...D)

Világosbarna

Kutatások szerint a barna hajú nők okosabbak. Döntse el mindenki hogy igaz-e ez az állítás, de az biztos hogy nagy kiegyensúlyozott és markáns személyiségű nők viselik a barna hajszínt. Ez a szín épp annyira kiemelkedik a tömegből, mint a platina  valamint hasonlóan kacér és karakán egyben.

Sötét barna

Amennyire ez a sötét szín szigorúan hat, annyira, játékos személyiségre is vall. Megfejteni e szín viselőjét nehéz, de amint elbűvöltük teljesen megváltozik és megmutatja valódi egyéniségét. Zárkózott személyiség, aki rengeteg meglepetést tartogatnak.

Gesztenye

Kevesen vannak a világon, akik e természetes vöröses barna vagy épp vörös hajszínnel születnek. Azonban ez a ritkaság és a szírén külső igazán kalandos és érdekes személyiséget takar. A játékosság és a kalandvágy mellett a vörös színből adódóan igen tüzesek és vonzóak.

Rézvörös

Az ilyen feltűnő hajszínt viselő hölgyek önbizalommal teliek, magabiztosak, akaratosak és igen szenvedélyesek. Az ilyen szinte világító vörös árnyalatot viselők rengeteg izgalmat tartogatnak, többet, mint bármely másik. Kérdés, mikor vágysz majd újra nyugalomra...

Nesze!Eszti

(Forrás: elle) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr845696616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása