Nesze!szer

Nyerj MAC szájfényeket a díjnyertes sminkestől!

2013. december 03.

domi nyertes.jpg

Nem is olyan régen zajlott le a sminkesek legrangosabb hazai versenye, ahol majdnem meglepő eredmény született. Csak majdnem, hisz érett már ez a dolog nagyon. Ugyanis a befektetett munka, bárhogy is van, mindig meghozza a gyümölcsét - szerintünk. Így volt ez egy igen kedvelt make up mesternél, Dominique Robertsnél is. Ugyanis soha nem szégyellt tanulni, fejlődni és sokat dolgozni. Ez utóbbi ugye nem mindenkinél magától értetődő, ugyanis sokan gondolják, ha van egy papír a kezükben, az már elég is a világhírhez. A 2013-as Beauty Magyar Make up Kupának a Catwalk look - Inspirációk a kifutóról volt a fő témája. Domi nem sajnálta az időt a felkészülésre és természetesen az inspirálódásra sem. Jól tette. Ugyanis első férfiként nyerte el először Magyarországon ezt a rangos kupát. Köszönheti ezt a kreativitásának, kitartásának és természetesen Sipos Zitának is, akitől igen sokat tanult. A felkészülésében pedig Dudás Barbara volt a segítségére, aki a világbajnok cím birtokosa kétszeresen is. Így sok sztár kedvenc sminkeseként Dominique esz az, aki képviseli hazánkat 2014-ben, Münchenben az Európa Bajnokságon. 

Szeretnénk, ha te is láthatnád sok munkáját, így megmutatjuk nektek a hivatalos facebook oldalát is. Így a tanulói remekeit is megszemlélheted. És gondoltuk, smink fanatikusoknak indítunk egy közös játékot is. Egy igen gyönyörűséges MAC szájfény kollekciót nyerhet az, aki lájkolja Dominique oldalát ITT és a Nesze!szernek is követője ITT. És ugye erre a postra is ad egy tetszikelést. Lent mutatjuk a szájfény paletta szépséges képét és előtte még egy kedvencünket a munkáiból.

Gratulálunk a győztesnek még egyszer,  üzennénk, hogy az álmaitokat ne adjátok fel, Dominak is bejött a kitartás és az alázatos munka!  Vasárnap este zárunk, hajrá játékos lányok!

domi nyertes2.jpg
domi portfólió.jpg
mac szájfények domi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr525672899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása