Nesze!szer

Ez vár rád jövőre az asztrológia szerint!

2013. november 30.

izing klára könyv.jpg

Igen, fura még leírni, de mindjárt itt van 2014. Ráadásul, bárhonnan is nézzük, ez a Szaturnusz éve lesz. Ez az, amitől pedig nem kell megijedni, sőt. Számmisztika szempontjából pedig a 7-es, szóval, lesz mit tanulnunk rendesen. Ez az esztendő nem a rohanásról, a kapkodásról fog szólni, hanem inkább a megfontolt cselekvésről. Türelmesebbek leszünk az idősekkel, a többi emberrel, bőven lesz rá alkalmunk, hogy gyakoroljuk az önfegyelmet és a segítőkészséget. A kitartás és a következetesség hozza meg majd a gyümölcsét, fontos lesz, hogy jól alkalmazkodjunk az új helyzetekhez. Az esztendő második felében pedig szinte minden állatövi jegy jobbnak tartja majd az életét, mint az elmúlt esztendőkben. De csak okosan, ez a Szaturnusz üzenete. 

A mi üzenetünk pedig az, hogy megjelent Izing Klára asztrológus könyve, aki minden jegynek leírja, mi is vár rá majd. Persze, tudnunk kell, hogy minden csak irány és hatás. Ám, ha aszerint a felfogás szerint élünk, hogy a világon minden tapasztalás, biztos pompás évnek nézünk elébe. Izing Klára a könyvbében bőven kifejti a hónapokra azt is, hogy alakulnak a párkapcsolatok és a munka is. Így, szerintünk igen jutányos áron juthatunk hozzá egy 2014-es itinerhez. Sok szeretettel ajánljuk!

Izing Klára: Asztrológiai előrejelzés 2014 (950 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr965668761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanci 2014.03.02. 12:03:09

Tisztelt Nlc! Szeretném Ìzing Klåra 2014-es asztologiai könyvét megvásárolni, hol tudom ezt megtenni?Üdv:V.Kriszti
süti beállítások módosítása