Nesze!szer

A világhírű magyar kozmetikus, Marilyn és Hollywood

2013. november 19.

EL_Marilyn Monroe.jpg

Erno Laszlo-ról, a világ egyik leghíresebb magyarjáról már sokszor regéltünk nektek. Büszkék vagyunk rá, hiszen ő "javította' Jackie Kennedy, Marilyn Monroe, Ava Gardner és Grace Kelly bőrét is, hogy csak néhány nevet említsünk. A termékeiket mi is használjuk itthon, igaz, olyan becsben vannak tartva, illetve az egyetlen tégelyünk,  ami van, hogy piciny imát rebegünk el a használata előtt minden egyes alkalommal. Minőségileg olyan minden Erno Laszlo termék, hogy nem tudod nem félistenként tekinteni őket. Hatásos luxus a javából, a varázslatos nem kifejezés. Most kijött egy új termékcsaládjuk, hisz a magyar származású kozmetikus mester vonala megy tovább, amely a márka 85. születésnapja előtt tiszteleg. Hollywood Collection. Csodás kis dobozkába zárva! Van benne Insant Eye Repair (ez most milyen jól jönne!), Morning Beauty Rescue, Intensive Porcelain Veil, Refresh Moisture Infusion és bársonyosan gyönyörűséges Velvet Night Cream is. (Itt most egy óriásit sóhajtottunk...) Egyébként tudtad, hogy Laszlo-nak anno felajánlott a Warner Bros. egy igazán pöpec állást, hogy indítsa be a filmstúdióban sminkes részlegét? De ő nem állt be a sorba és így megalapította a kozmetikáját a Fith Avenue-n. A hírnevét persze gyorsan vitték is a sztárok, hisz Audrey is nála szépült. De a kedvencünk, hogy a tuti szappanja (tengeri iszapos), Woody Allen által lett híres az Annie Hall-ban (ITT meg is nyerhettétek tőlünk a csodát!). 

Na, oké, abbahagyjuk már ezt a postot, pedig annyit tudnánk sztorizni ennek az imádott márkának a történetéről. A lényeg, hogy a brand most újra él, keletkezett új tulajdonosa. És extra ragyogást szerezhetsz magadnak az új, Hollywood Colleciton által. Nem írunk árat, mert ugye ez olyan kategória, ami azért hű... viszont a Douglas polcain már megtalálod a világhírű magyar termékeket. Mutatjuk képen. Ja, és megint sóhajtottunk persze...

Erno Laszlo HBox.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr865642188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása