Nesze!szer

Anyway

2013. november 08.

juliette-has-a-gun-anyway-perfume.jpg

Nincs mese, Júliának megint új fegyvere van és számunkra ez igen örvendetes. Ugyanis a részünkről csodált "brand", a Juliette Has a Gun új illattal jelentkezett és már kapható is Zólyomi Zsoltnál.

Nina Ricci dédunokája alapította, mint már többször meséltük, a márkát, és imádjuk, hogy annyira vad és rockos, hogy csak na. De közben elegáns is, nem közönséges, igen stílusos. Szóval, eddig minden illatát szerettük és most Júliának brand new fegyvere van. Anyway a neve. Egyszerű, mindösszesen tizenöt összetevője van az illatnak. Leginkább citrusos az indítása (neroli és lime), de nem erősen, mert ott vannak a könnyed jázmin, a pézsma és a fás jellegű összetevők is az üvegcsében. Egyáltalán nem súlyos illat, tehát nem fogja minden kollégád érezni, ha előtte tíz perccel mentél le a büfébe a lifttel. Inkább ravaszkásan behízelgős, így tudnánk mondani. Olyan áttetszően finom és ami szuper, hogy nagyon tartós, tehát nem kell őrült módjára fújkálnod magad egész nap. Nem szűnik meg az illat aurád...D

Juiette Has a Gun Anyway 50 ml - 24 000 Ft, 100 ml - 33 000 Ft (ha neten rendelnéd ITT teheted meg)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr575619187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása