Nesze!szer

Dúsabb szemöldök 8 lépésben

2013. november 07.

szemöldök9.jpg

Sokunkat a természet nem áldott meg a dús és szépen ívelt szemöldökkel (egyébként spirituális tanok szerint az életenergiát jelenti).  Ezért sokszor meggyűlik vele a bajunk, amikor szépen ki szeretnénk húzni és helyette csak lesz egy erős és vastag valami lesz belőle, amivel a saját magunk paródiája leszünk hamar. (A híres McDonald's szemöldök például ugye...) Ha nem akarunk, drasztikus megoldást, mondjuk egy életre szóló tetoválást, akkor is van mit tenni. Most megmutatjuk 8 lépésben összesen, hogyan varázsoljatok magatoknak természetes, tökéletes formájú és szépen ívelt dús szemöldököt.

Mielőtt  a műveletet kezded, fontos, hogy tiszta és száraz legyen a szemöldököd, ezért tisztítsd meg alaposan, majd minden felesleges vízcseppecskét törölj le. 

szemöldök1_1.jpg

1. Egy szemceruza vagy kis ecset segítségével határozd meg a szemöldököd kezdetét és végét. Tedd az ecsetet az orrod mellé és látni fogod, hogy hol kell, kezdődjön a szemöldököd.

 

szemöldök2.jpg

 

2. Második lépésben a végét határozd meg, úgy, hogy az orrod végéhez teszed ferdén az ecsetet. Olyan módon határozod meg az ívet, hogy a szemzugodat érintse az ecset így már látni fogod, hogy, hol kell véget érjen a szemöldököd. Ez a tökéletesen szimmetrikus szemöldök titka. Ha nem egyezik a jelenlegivel, akkor rajzold be a határokat.

 

szemöldök3.jpg

 

3. Fésüld át a szemöldököd, hogy lássad a jelenlegi formát és azt, ha egyenlőtlen és milyen szeretnéd, hogy legyen.

 

szemöldök4.jpg

 

4.,Most pedig a megfelelően megválasztott színnel, ami illik a hajadhoz, húzd ki finoman a hiányos részeket.

 

szemöldök5.jpg

 

5. A berajzolt részeket egy szemöldök ecset segítségével dolgozd el, hogy finomítsd a ceruza erős színét. Használhatsz akár port is a finomításhoz de, fontos hogy ez is megegyezzen a cerka színével.

 

szemöldök6.jpg


 

6. Újra fésüld át a szemöldököd, ezzel is tovább finomítod a színt, hogy még természetesebb hatást kapj.

 

szemöldök7.jpg



 

7. Egy színezett vagy átlátszó szemöldök géllel rögzítsd a kusza szálakat, hogy a kialakított szép ívet megtartsd.

 

szemöldök8.jpg

 

8. Egy puha kefével és világos porral menj át a széleken, hogy még élesebbnek és határozottabbnak tűnjön a vonal és a forma. És kész! 

Nesze!Eszti

(forrás: elle.com)

 

szemöldök10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr285619418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása