Nesze!szer

Nyerj egy igazi párizsi Guerlain parfümöt!

2013. október 24.

guerlain nyereményjáték1.jpg

Aki ismeri kicsit is a parfümök világát, az tudja, hogy az alfája és omegája a Guerlain illatház. Ezért is lebilincselőek az illataik, hisz ha valahol, hát ott van szakértelem rendesen. 

Most a Guerlain magáévá tette a női ruhatárak elengedhetetlen kellékét a kis fekete ruhát, hogy parfümöt kreáljon hozzá a híres művész-grafikus páros Kuntzel+Deygas segítségével.

A kis fekete több mint 85 éves, és egy kicsit sem öregedett. Lássuk be, nagyon jól tartja magát. (Pont két napja vettünk egy újabbat!). 1926-ban a Chanel megalkotta a kis fekete ruhát, mely, azóta minden nő gardróbjának alap- és elengedhetetlen kelléke. Legyen szó akár egy nappali mindennapos vagy egy különleges estélyi darabról, hihetetlen eleganciáját az egész világ irigyli. Ez a mítosz inspirálta a Guerlain ház legújabb illatát, mely nemes egyszerűséggel a La Petite Robe Noire, azaz a kis fekete ruha nevet viseli. 2012-ben megszületett az első Eau de Parfum variáció, 2013 tavaszán pedig a könnyedebb Eau de Toilette. (Mindkettő isteni!) 

A La Petite Robe Noire megjelenése egy igazi párizsi nőt takar, aki kalandozik az álom város forgatagában, de nem adja meg magát neki, inkább maga Párizs lesz a játszótere. A kis fekete ruha Eau de Parfum-ként a varróműhely próbabájáról útnak indul, hogy aztán a kifutókon át eljusson Párizsba, mely igazi vidámparkká válik a számára.

Amikor Eau de Toilette-é alakul, a kis fekete egy könnyedebb, pajkosabb ruhába öltözik egy igazi partyra készül. Egy gyönyörű tavaszi estén végigtáncolja Párizs negyedeit, még a nagylemezek is utána futnak és persze, hogy a fények városa a lábai előtt hever ezután. 


A Guerlain illatának kampánya egész egyszerűen annyira finom, játékos és nőies, hogy bennünket teljesen rabul ejtett. Különleges és kevésbé különleges alkalmakkor is szívesen viseljük ezt. Te is felpróbálnád?

Vegyél részt nyereményjátékunkon, és nyerd meg a La Petite Robe Noire különleges csomagjainak egyikét!

Nincs más dolgod, megtekinteni oldalunkon és a Douglas honlapján a La Petit Robe Noire reklámfilmjeit, a róla szóló cikket, és válaszolni az alábbi 3 kérdésre:

-       Milyen híres Párizsban található helyszíneket jár be a La Petite Robe Noire a két videó során? (sorolj fel legalább 3 helyszínt)

-       Mi az a két illatalapanyag, mely mind a két variációban megtalálható (EDT és EDP)?

-       Mi a Guerlinade?

 A válaszokat a nyeremenyjatek@guerlain.hu e-mail címre várjuk, 2013. november 3-ig.

A beküldők között 8 nyertest sorsolunk! Nagyon izgi, hajrá a kis feketéért csajok!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr755597536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása