Nesze!szer

Vedd fel a versenyt a ráncokkal!

2013. október 03.

eucerin volume filler.jpg

Az Eucerin új családot fejlesztett ki a ráncok ellen, amelynek tagjai segítenek javítani a bőr állagát a feszesebb vonásokért. Hiszen minden nőnek nehéz elfogadni az öregedés kellemetlen mellékhatásait, amelyek között nemcsak a ráncok megjelenése szerepel, hanem a bőr feszességének és teltségének csökkenése is, ami idővel még az arcvonásaikat is megváltoztatja. Nem túl kedves tőle, de ez van...

Azz alapvető anyagok termelése is jelentősen csökken. Ilyen például a hidratáltságot biztosító hialuronsav, amelyből kevesebb termelődik és durva tapintásúvá, szárazzá válik a bőrünk. Valamint évente 1 százalékkal kevesebb a kollagén termelés is, amely miatt megváltozhatnak arcvonásaink is. (Na jó, elég a rémségekből!) Szóval. Ezen folyamatok lassítása és visszapótlása érdekében fejlesztette ki az Eucerin bőrfeszesítő krémjeit, amelyek segítik a bőrszerkezetének egyensúlyát fenntartani a gazdag magnolol, oligo-peptid és hialuronsav tartalmának köszönhetően. Ezen felül FF15-ös fényvédővel és UVA védelemmel is rendelkeznek megakadályozva a napsugarak által okozott idő előtti bőröregedést. Nekünk az állaga és a felszívódása is bejött, azt még nem mondjuk, hogy elkérték a személyinket bárhol, de jól használhatóak a készítmények. Meg nem is horror az áruk, ami nem utolsó szempont ugye.

Nesze!Eszti

-Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém, 50 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 7 220 Ft

-Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém, 50 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 7 605 Ft

-Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém, 15 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 6 020 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr265547957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása