Nesze!szer

Viszlát problémás bőr!

2013. szeptember 29.

lushoceansaltarcestestradir.jpg

Mindenki számára ismert az, amikor már nehéznek, telítettnek érzed a nap mint nap alapozóval, és egyéb kozmetikumokkal megterhelt arcbőrödet. Ilyenkor semmi másra nem vágysz, mint hogy egy kicsit könnyíts rajta (sic!) és felfrissítsd, hogy újra a legjobb formájában ragyogjon. Ha, neked is gyakran vannak problémáid a kezelhetetlen arcbőröddel, akkor az egyik legjobb termék, amivel segíthetsz rajta az a Lush tengeri sós arcradírja. Gyorsan megszünteti a problémákat, és az olajfoltokat. Arcodat, testedet a friss grapefruit és lime levével, tengeri sóval, kókusszal és avokádó vajjal kényezteti és varázsolja újjá. Segít, hogy újra puha és felfrissült legyen. Ahogyan a nevében is benne van, valóban nagy szemű sószemcsék vannak benne finom krémmel keveredve, amely által lágyabb az állaga. Kinyitás után azonnal érezni a tengeri só illatát a lime erős aromájával kombóban.

Tapintásra finom puha. Felkenés után enyhe dörzsöléssel érheted el a legjobb hatást, amit szinte azonnal tapasztalni is fogsz. A lime és a só frissessége, valamint a sószemcsék tökéletesre radírozzák a bőrt és garantáltan eltüntet minden kellemetlen foltot és felesleget. Ajánlott heti kétszer alkalmazni, hogy a hatása tovább tartson. Csak ajánlani tudjuk a hozzánk hasonlóan problémás bőrrel küzdőknek, nekünk most pipere alap lett belőle. 

Nesze!Eszti

Lush Ocean Salt 250 gramm - 5 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515535281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása