Nesze!szer

Állati címlap!

2013. szeptember 28.

kepatmeretezes_hu_699x903xcharlottezoocover.jpg.pagespeed.ic.huGtXkQYF5.jpg

Az Zoo Life magazin őszi-téli számának a címlapja igazán művészi lett, hiszen nem akármilyen modelleket válogatott össze mint, Kate Moss, Kristen McMenamy, Jamie Bochert,a színész és énekesnő Charlotte Gainsburg-ot.

A félévente megjelenő magazin négy különböző ütős címlapot készített olvasóinak. Ez már magában különleges, de mindemellett a képek készítői mellett sem mehetünk el. A szakma kiválóságai dolgoztak nekik. A fényképészek között van az egykori zenész Bryan Adams, aki pár éve divatfotósnak csapott fel valamint Dancian és Laetitia Negre is. A fekete fehér képek igazán drámai hatást adnak, és a modellek szépsége mellett a ruhák is kitűnnek. Saint Laurent, Chanel, Rochas költeményeit viselik a címlapokon, amelyeknek van egy kis dark beütése, de egyszerűen zseniálisak.A kedvencünk Kate Moss, mintha egy cseppet sem öregedett volna, fantasztikusan néz ki. Ti mit gondoltok? Melyik a kedvenc címlapotok?

Nesze!Eszti

kepatmeretezes_hu_699x903xkristenzoocover.jpg.pagespeed.ic.rDANDrLJbl.jpg

kepatmeretezes_hu_699x903xkatezoocover.jpg.pagespeed.ic.zx3CiSFSSE.jpg

kepatmeretezes_hu_699x903xjamiezoocover.jpg.pagespeed.ic.HJHU55Q1v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465533558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása