Nesze!szer

Designer darabok olcsón

2013. szeptember 12.

the changeroom1.jpg

Csajok, hétvégén lesz egy speckó vásár!  A The Changeroom-ban Cselényi Eszter, a Celeni márka megalkotója kitárja a gardróbját.  

Szeptember 14-én a The Changeroom, egy baráti hangulatú happening keretében új gazdát keres mérhetetlen mennyiségű csodálatos ruhának és cipőnek, amelyek eddig divatfanatika, cipő -és mindengyűjtő Eszter gardróbjában lakoztak. Gyertek, vadászatra fel! Mi sajnos nem érünk rá, de olyan jó lenne, ha helyettünk is... (picit sajnáljuk, na!) 

Kiskorom óra rajongok a cipőkért, az öltözködésben való önkifejezésért, a nagy márkák világa pedig teljesen magával ragadott már a kezdetek kezdetén.” Lesz Armani és Cavalli is, és a legeslegdrágább akármi az 30 ezer forintba kerül, de egy jó 500 pénzért is találsz már magadnak stílusos dolgot. És a hab a tortán, hogy Raj Ráhel tortatervező süteményeit fogyaszthatod! 

Helyszín: The Changeroom, Klauzál tér 16. 3. emelet

Időpont: 2013. szeptember 14. 11:00-21:00

Az event facebookos oldala pedig ITT

changeroom2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr635504496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2013.09.12. 16:02:42

Már csak az a kérdés, hogy mekkora méretűek azok a cipők:)

beautyka 2013.09.12. 16:08:57

@R.:
Itt minden kérdésedre válaszolnak:
info@thechangeroom.hu
süti beállítások módosítása