Nesze!szer

Palvin Barbi a Herculesben!

2013. szeptember 10.

palvin barbara hercules.jpg



Kedvenc magyar modellünk megint nagyot lépett a ranglétrán. Ugyanis Barbi bekerült egy igazi, száz millás hollywoodi szuperprodukcióba. Még nem tudni, mit és kit is játszik a Herculesben, de gyanítjuk, hogy nem egy csúf banyát varázsolnak belőle. A kép már hivatalos, a rendező, Brett Ratner osztotta meg az instán. Aki épp Barbi haját készíti, az nem más, mint Aldo Signoretti, akit háromszor jelöltek sminkesként Oscarra A filmben egyébként Joseph Fiennes, John Hurt, Dwayne Johnson, Ian McShane illetve meg nem erősített hírek szerint Russel Crowe is játszik majd, így nem tudni, ki lesz esetlegesen a partnere. Ám egy másik modell nagyágyú, Irina Shayk is feltűnik majd a ebben az alkotásban, tehát bombázóból nem lesz hiány. Ráadásul a Hercules: The Thracian Wars Magyarországon forog, így bármikor összefuthatunk egy világsztárral. (Teljes stáblista ITT.)

Kíváncsian várjuk Palvin Barbi filmes debütálását! 

(Az origo infói alapján).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr815505578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2013.09.10. 12:13:27

A Herkulest nem Biatorbágyon forgatják????

Tehát "Palvin barbi biatorbágyra megy"
a helyes cím.

Ne hazudjunk már egy kicsivel több kattintásért!!!!

beautyka 2013.09.10. 13:26:20

@Shopping:
Bocsi, de az Index címeit nem mi adjuk...

Netuddki. 2013.09.10. 13:26:46

Na várjunk csak! Az ott a képen nem a Vajnáné, nemtomkicsoda? Azt írta hogyishívják, hogy az lesz benne a Herkulesben nem a Barbi...

beautyka 2013.09.10. 13:31:24

@kovi1970:
hát, Barbi van, Palácsik Timiről nem tudunk...
süti beállítások módosítása