Oké, hát előttetek nem titok, hogy enni nagyon szeretünk. Jókat enni pedig mindenképpen, főképpen és egyáltalán. A nemzetközi konyha nagy hívei is vagyunk és most ráleltünk egy igazi unikumra. A Mariott hotelben, augusztus 28-án megismerheted közelről az izraeli konyhát. Ami ugye nem azonos a zsidó konyhával, de aki eljön, az biztosan ezzel is tisztába jön majd rendesen. Bodrogi Eszter, aki a Fűszer és lélek bloggere kalauzol el majd bennünket az étkek világába, világában. A humuszon, zsidó tojáson, házi pitán és savanyított zöldségeket és báránykákon kívül egy finomság van, amint megakadt a szemünk. A túrótorta. A jeruzsálemi. Na, most szólunk, hogy kettő szeletet mindenképpen besegítenénk a szervezetünkbe, ha, és amennyiben... Ja, mert mi elmegyünk ám jövő héten. Mariott hotel, Olée Pazzo étterem. Minden részlet ITT.