Nesze!szer

Egy alkalmas fehér fogsor

2013. augusztus 04.
smiling bar.jpg
Fájdalommentes fogfehérítés 24 perc alatt, akár 9 árnyalatnyi változással - hangzik a Smiling Bar hirdetése, amire mi is egyből felkaptuk a fejünket, pedig már van némi jártasságunk a fogfehérítést illetően... De ezt az új kozmetikai őrületet a saját fogunkon akartuk megtapasztalni, aminek lehetőségét ezúton köszönnénk meg! Az, hogy kinek miért, és mennyire színeződnek el a fogai, hát annak végtelen számú oka lehet - hiába a lelkiismeretes ápolás. A fogak színét számos tényező befolyásolja, de főleg azok az élelmiszerek, amelyekben nagy mennyiségben fordul elő mesterséges színezőanyag. Vagy egyes italok, mint a feketekávé és a tea, vörösbor és hát persze a dohányzás... Mivel egyre nagyobb az igény ezen állapot visszafordítására (vagy legalábbis mérséklésére), folyamatosan törnek be a piacra a mindenféle módszert prezentáló üzletek. Mint a Smiling Bar, ahol az ember lánya (vagy fia) már 9 900 forintért villoghat az "új" fogakkal.
De nem akármilyen kezelés ez - LED lámpa a gyerek neve! Első lépésként, az ott dolgozó segítőkész lányok közreműködésével kiválasztásra kerül a fogszínhez legközelebb eső árnyalat, hogy lássad a különbséget a végén. Ezután eléggé önállóvá válik a dolog: kapsz egy textil ujjat, amire ráfújnak egy úgynevezett aktiváló spray-t, ezzel szépen bekened a fogaidat. Majd Rocky Balboát megszégyenítő precízséggel behelyezed a szádba azt a szilikonsínt, amibe előtte már belefecskendezték a fehérítő anyagot. Ennek igen intenzív mentolos íze van, de nyugodtan lenyelheted, nem lesz tőle bajod. Persze, azért a művelet után alaposan öblítsd ki a szádat... Ja, adnak még egy védőszemüveget, hogy teljes legyen a szett. Aztán 2 x 24 percre a szád elé helyezik a LED lámpát, ami megkezdi a munkáját. Nem állítjuk, hogy kényelmes a helyzet és, hogy gyorsan telik az idő, így maga volt a megváltás, amikor felállhattunk az amúgy pofás tojás alakú fotelekből... Nem kertelnénk, az a bizonyos radikális változás elmaradt. Tény, hogy láttunk némi különbséget (konkrétan három árnyalatnyit), de bevalljuk, hogy mi többre számítottunk... Aztán felvilágosítottak minket, hogy ez inkább amolyan egy alkalmas fehérítés, amit szalagavatókra, esküvőkre és hasonló eseményekre szoktak igényelni a vevők. Ennek tudatában ajánlanánk ezt a fajta szolgáltatást azoknak, akiknek égeti a zsebét az a pénz és a körmös, sminkes és fodrász trió után és pihennének egy órát a lámpák alatt. 
Nesze!Dia
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr745443000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása