Nesze!szer

Nyerj Coccinelle kulcstartót!

2013. július 24.

coccinelle béka.jpg

Ismered ezt az igen luxi olasz márkát? Mi igen, mert lelkes követői vagyunk munkásságuknak. Imádjuk a táskákat, karkötőket, kulcstartókat, fülbevalókat és szinte mindent, ami tőlük kifutóra kerül. 1978-ban alapították egyébként Pármában a brandet, évente 4 kollekcióval jönnek ki, 67 butikjuk van a világban, egy ugye az Andrássy úton nálunk és 1 250 multibrand store-ban vannak jelen. Na jó, ennyit a számokról, nem is tudjuk, miért írtuk ezt le, talán matekfüzettel álmodtunk, vagy ilyesmi.

A lényeg, hogy gyönyörű termékeik vannak. Szerintünk. Mi gyakran belesünk az üzletbe, amikor a Deák tér és Oktogon közötti túránkat tesszük meg (Andrássy út 13.) Mutatunk is most a választékukból egy táskát, mintegy kedvcsináló jelleggel. Na jó, mi is csorgatjuk a nyálunkat, azt kell mondjuk.

cocci táska.jpg

De gondoltuk, legyen nektek egy jó kis nyári játék most velük. Te megtaláltad már az igazit? Ha nem, akkor mindenképpen szükséged van egy békára, ami vagy aki ugye simán bevonzhatja neked az ikerlángodat. (Aki nem érti a kifejezést, kérésre kifejtjük mélben). Ha pedig már ott a nagy Ő, akkor is jól jön egy breki a háznál. Ez a Coccinelle békás kulcstartó nem olcsó, sőt. Viszont nagyon menő! 

Mit is kell tenned, ha szeretnéd elnyerni a béka kezét?

1. Első körben válaszolj nekünk a post alá a facebookon, mely országból származnak a Coccinelle termékei és osszad meg a postot. (A Nesze!szer facebook oldalán!)

2. Másodszor pedig lájkold a Coccinelle facebook oldalát ITT.

3. A többi már rajtunk múlik, vasárnap éjfélig megy a játék, hétfőn sorsolunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr365422537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása