Nesze!szer

Bio regeneráló éjszakára

2013. június 11.

bio-regeneralo-ejszakai-arckrem.jpg

Francia natúr és bio kozmetikumokra lettünk figyelmesek. Van webshop és egy cuki kis boltocska a belvárosban is. Rendez-Vous Nature a név, elmentünk és vizitáltunk. Válogattunk sokat a krémecskék között, és akkor rájöttünk, valami rendes éjszakai regenerálásra van szükségünk tulajdonképpen, elég intenzív napjaink vannak ugye. Egy masszívabb, gazdagabb termékre leltünk a kutakodásban. Illatra ilyen sheás-növényes az, amit érzel elsőre. Az tetszett meg, hogy a Collines de Provence család természetes összetevőket tartalmaz - természetesen. Kibontottuk a tesztert, majd haza is hoztunk egy tégelynyit, mert szimpatikus lett. Egyébként már szagolgatásnál érződik, hogy jó kis növények vannak az éjszakaiban, meg a színe sem fehér, mint úgy általában a krémeknek. Az összetevői: bio olívaolaj, mandula, avokádó, bio shea, méhviasz és répacukor, plusz mimóza kivonat. Tele E-vitaminnal az egész dolog. Nem ígér három nap alatti csodát, de egy jó két hét után már érzed, hogy rugalmasabb a bőröd reggelenként, jobb az állaga. Az a kis csipkednivalóan feszes. Egyébként, ha valami miatt gyors szépülésre van szükséged, akár napközben is felteheted pakolás gyanánt, ezt is javallanánk.  Az illatában valamelyik összetevő miatt nagyon jó kis édeset fogsz érezni, mi a mimózára gyanakszunk egy ideje. A doboza is olyan kis bio, de közben szexi is, egy kis fa van a dobozra rajzolva, pici fényes beütéssel. Szép.

Ajánljuk, ha nem vagy a kemikáliák rajongója és figyelsz arra, bőrön keresztül milyen anyagokat viszel be. Ja, egyébként bírtuk, hogy a nehezebb krém nem azt jelenti, hogy órákig tocsog a bőröd és a párnád is kap az éjszakai regenerálásból. Szerencsére gyorsan beszívódik.  Megszerettük. És szerencsére még csak félig fogyott ki a két hét alatt. 

 

Bio regeneráló éjszakai arckrém 50ml - 6 290 Ft (Neten pedig ITT rendelheted) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr95353812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása