Nesze!szer

Szeretnél profi fotót a kutyádról?

2013. május 30.

hope IMG_4620-kicsi.jpg

Szombaton 11 órától 18-ig a PetFesten tart jótékonysági fotózást a HOPE. Az egyre több önkéntes fotósból álló szervezet állatmenhelyeken, különböző állatvédő alapítványokkal és fajtamentőkkel összefogva közel ezer gazdára váró kutyát és macskát kapott eddig  lencsevégre. A visszajelzések alapján egyértelmű, hogy a projekt nagy hatásfokkal működik: előfordult, hogy a képeknek, és a facebookos közösségek aktív segítségének is köszönhetően néhány hét alatt több tucat, régóta ideiglenes befogadónál tartott házi kedvenc került - remélhetőleg végleges otthonába. A HOPE a hét végi PetFesten is szerepet vállalt. Szombaton a Városligetben, az Időkerékhez közeli réten, a Westie fajtamentők sátránál várjáka kutyásokat, és tetszőleges adományért fotót készítenek a négylábú kedvencekről, az elkészült képeket pedig a facebookjukon teszik elérhetővé.

 

 

hope 3.jpg

A befolyt összeget az esemény fő szervezőjének, az Állatvédőrségnek, és a Westie Rescue Hungary-nek ajánlják. Tehát nagyon jó helyre kerül. Neked pedig lesz a kedvencedről egy igazán jó képed! 

Bővebb információ a hétvégi családi  kisállatfesztiválról ITT a HOPE Facebook oldala pedig ITT

 

 

hope 2.jpg

 

hope5.jpg

 

hope6.jpg

 

hope4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255332657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása