Nesze!szer

OlvasóNapló: Kerek perec

2013. május 27.

papp diána kerek perec.JPG

Akkor most a végén kezdenénk. Úgy, ahogy a pasik szokták a napilapokat olvasni. Az utolsó tíz oldalról mesélnénk először. Ezt ugyanis annyira becsben tartottunk, mintegy kincsként kezeltük, hogy fogyasztását nem rohantuk el. Megfelelő körülményeket teremtettünk hozzá, mintegy megadtuk a módját. 

Ebből is kitűnhet, hogy a Kerek perec, Papp Diána harmadik könyve bejött nekünk. Hiába, a szerző beérett. Még mindig nagyon csajos, még mindig nagyon kedves és még mindig nagyon emberi az egész. De már biztosabb a vonalvezetés, ha lehet ilyet mondani. Egy olyan generációról szól, akik kicsit "beszorultak". A fiatal felnőttek kategóriájába tartozik Molnár Dóri, a főszereplő, aki még nem nőtt fel és nem is annyira érti, merre van az arra. Tulajdonképpen ő teljesen jól elvan azzal, hogy manókat varr és oktatja a jógát serényen. Egészen addig, míg egy jóképű nem (fiatal)ember betéved a vásárba, ahol Dóri árulja a kis portékáit. Igaz, főhősnőnk épp ufónak van öltözve, de ez sem szab gátat a történet további csörgedezésének. És akkor, amikor már azt gondolnád, annyira kedves és álomszerű a történet, hogy az túl sok lenne, hát akkor jön bizony a csavar, amely nem svéd, hanem svájci. 

Mivel mi elég gyorsan és nagy mennyiséget olvastunk, nekünk két napig tartott a Kerek perec. Vitt magával a sztori, nem akartuk letenni. Így faltuk metrón, combinon és borsó pucolása közben is. Ja, és azóta más szemmel nézzük a kézzel varrott manókat és babákat a vásárokban. Ez egy tiszta lelkű csajos regény azoknak, akik tudják, az élet nem a híradókban van, hanem valahol a színes kockás anyagok, a szülői beszélgetések és az igazi érzelmek között. Őszinte regény, őszinte, jó lelkű lányoknak. Na, most kerek perec mondtuk meg. 

Papp Diána: Kerek Perec

Bookline kiadó - kedvezményesen ITT rendelheted most 2 792 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr725320432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása