Nesze!szer

Nyerj jegyet az After Earth vetítésére!

2013. május 27.

AfterEarth_Hu_800px_ONLINEplakát.jpg

Hol volt, hol nem volt... volt egy bolygó. Földnek hívták. Na, onnan ezer esztendeje jól elmenekült az emberiség, mert az biztony lakhatatlanná vált. Így az emberkék kerestek magunknak egy másik bolygót. Csak hát ott azért időnként kevés az inger, kell a kikapcsolódás és felfrissülés. Így apa és fia egy kis kirándulást tervez. Űrhajóval természetesen. Persze, ez nem megy olyan simán. Sőt. 

A kietlennek tűnő vidéken, vagyis a Földön ugyanis fura dolgok vannak. És eleve ők ketten balesetet szenvednek. És elgondolkodtató, lebilincselően izgalmas kalandok következnek.

"A Hatodik érzék, a Jelek és A falu zseniális rendezője egy szupersztár-párost, apát és fiát (Will és Jaden Smitht) irányította e különlegesen látványos, izgalmas és meghökkentő fordulatokat tartogató filmben."

Az biztos, ha megnézed ezt a mozit, már egészen máshogy gondolsz utána majd a bolygóra, melyért felelősek lettünk és vagyunk. Will Smith és fia pedig zseniális páros. És kész. 

 

 

 

Van kedved megnézni velünk, IMAX-ben? El is mondjuk, hogyan nyerheted meg a 3 db páros jegyet június 5-ére, az Aréna IMAX termébe, ahol premier előtt izguljuk végig együtt, hogy hogyan állt helyt egy kisfiú a nagy feladat idején. 

1. Kérjük, tetszikeld ezt a postot.

2. A Nesze facebookos oldalán pedig mondjad el, te eddig melyik filmben kedvelted igazán Will Smith alakítását? 

3. Hajrá, június 3-án sorsolunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr555319217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása