És éljen és éljen és talán még egyszer éljen. Ma megnyitjuk hivatalosan is a fesztiválszezont (eddig félhivatalosban élveztük a korai nyarat!), ugyanis a Pálinkafeszt délután jól elkezdődik az Erzsébet téren. Aki jár arra, a napokban már láthatta, hogy ácsolják a bódékat, építik a pavilonokat és egyre jobbak az illatok!
2013-ban a meggy éve van, így nem lesz hiány ebből a gyümölcsből a rendezvény négy napján, az egészen biztos. Mi mondjuk a medvehagymás-pálinkás bonbonra meg(g)yünk majd rá, de a meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt sem hagyjuk majd ki. És akkor most idézünk:
A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra standjánál kínálják majd az ország első gourmetlikőrje, amely 27 féle gyógynövénykivonatból és prémium szőlőpálinkából készült. A Harmatrázó Pálinkaház jóvoltából lehetőség nyílik továbbá megismerkedni a limitált mennyiségben gyártott vadbodza pálinkával és egy igazi díjnyertes ital, a 2013-as International Spirits Awards-on ezüstérmet szerző Panyolai Birsalma pálinka is kóstolásra vár. Már díszdobozba került Magyarország pálinkafőzdéinek közös „munkája”, a legnemesebb meggypárlatokból házasított Év pálinkája is, amelyet május 16 és 19 között lehet először megkóstolni.
Hát így leszünk mi. Ma nyit a buli és vasárnap estig ihat mindenki kedve és pénztárcája szerint. A talp alá is adnak jó kis muzsikákat, nekünk mondjuk nagy kattanásunk Péterfy Bori, hát ő is lesz. És Zséda, a Colorstár (ez is döbbenetesen jó zene!), Belmondo, Zsola az orchideákkal, a Tátrai Gitár Trió és a Kéknyúl is. Na, hát őket nem ismerjük, de ígérjük, felzárkózunk. Na, kivel koccintunk? Teljes program ITT. Ha pedig a Rézangyal pálinkakurzusára jelentkeznél és megtanulnál ezt azt, sőt, szívesen elkészítenéd a saját páleszodat - ide írjál mélt: info@rezangyal.com. Jó bulizást!